Chokoladetrøffelkage med lyserødt pynt.

Chokoladetrøffelkage med lyserødt pynt.


img_3635 img_0171

Denne lækre chokoladekage med trøffelcreme bruger jeg rigtig tit som basis kage som bund i lidt højere kager, men den er også ganske god alene. Og så kan man altid pynte den lidt ekstra.

 

CHOKOLADEKAGE :
125 g smør
3 dl sukker
1 dl kakao
2 tsk vaniljesukker
2 æg
2 dl hvedemel

SÅDAN GØR DU :
Smelt smørret i en gryde og ta’ det af varmen.
Rør sukker, kakao og vaniljesukker i.
Rør æggene i et af gangen.
Tilsæt melet. (Jeg sigter det altid i)
Fordel dejen i en springform eller tærteform med løs kant.
Bag kagen nederst i ovnen i ca 20 min ved 175 grader. Den må godt være lidt blød i midten.

CHOKOLADETRØFFEL :
200 g god, mørk chokolade
1 1/2 dl piskefløde

SÅDAN GØR DU :
Hak chokolade fint.
Varm piskefløde op til lige før det koger.
Rør chokoladen forsigtigt i og lad det smelte.
Hæld massen i en skål og lad den sætte sig i køleskabet ca 1 time.
smør den ud over kagen og pynt som du har lyst til.

PYNT :
Jeg har brugt en enkelt hindbærmousse bombe, blåbær, hindbær, hjemmelavet marengs, samt marengsdrys farvet med hindbærstøv fra Mill & Mortar.
Brug fantasien og slip den løs 🙂

Kagen smager rigtig godt i sig selv, og kan også bare pyntes helt enkelt med lidt hakkede nødder.

Skulle I ha’ nogle spørgsmål, så skriv dem endelig herunder.
God fornøjelse
Frøken W

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladetrøffelkage med lyserødt pynt.