MANDEL BANAN KAGE MED CHOKOLADESTYKKER

Sommer chokoladekage med blomster af marcipan

En skøn klassisk chokoladekage forklædt med blomster, så det bliver en rigtig skøn sommerkage.

Kagen lavede jeg den dag min sommerferie startede, og der var vejret fantastisk. I dag er det knap så godt, men så er der jo en passende anledning til at bage. 😉

Kagen er lavet i samarbejde med Odense Marcipan, og indeholder reklamelink.

Se flere billeder under opskriften.

Ca 12 stykker

CHOKOLADEKAGE :
275 g blødt smør
400 g sukker
4 æg
3 1/2 dl mælk
250 g mel
50 g kakao
4 tsk vaniljepulver
4 tsk bagepulver

SÅDAN GØR DU:
Blødt smør og sukker piskes sammen
Æg tilsættes
Mælk tilsættes
Mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker blandes i en skål og røres i.
Kommes i en 26 cm bagering uden bund. Alternativt en springform med bagepapir i bunden.
Bages ved 175 grader (alm ovn) ca 45 minutter. Pas på den ikke får for meget, da den så vil blive tør. Stik gerne i den fra ca 40 minutter og hold øje med den. Dejen skal lige slippe pinden, så er den perfekt.
Rammer du den rigtige bagetid vil kagen være let svampet og lækker.

GLASUR:
Flormelis og lidt vand blandes.
Tilsæt evt lidt lyserød pastafarve.

Hæld glasuren ud over kagen og lad det løbe lidt ud over siderne.

MARCIPANBLOMSTER :
Marcipanlåg fra Odense Marcipan
Pastelkugler fra Odense Marcipan

Sådan gør du:
Rul marcipanlåget ud og stik blomster i forskellige størrelser ud.
Kom en pastel kugle i midten af hver blomst, og fordel dem på kagen som du synes.
Inden blomsterne kommes på kagen, har jeg drysset med sølv støv fra Odense marcipan.

En meget nem og fin måde at pynte en kage på.

Rigtig god fornøjelse og god sommer.

Bagekram fra
Frøken W

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDEL BANAN KAGE MED CHOKOLADESTYKKER