STØT BRYSTERNE KAGE

GRANOLA MED ROSINER

Jeg elsker granola på min morgenmad, og prøver mig lidt frem med indholdet. Denne gang har jeg lavet én med rosiner i stedet for chokolade, og det er bestemt ikke sidste gang jeg har gjort det.
Granola er god på skyr, yougurt, græsk yougurt osv. Den er også fantastisk på en smoothiebowl. Perfekt til morgenmaden, en lækker snack som mellem måltid, eller som her til et skønt brunchbord.
Jeg pynter altid med lidt friske bær. Det ser pænt ud, og så smager det også fantastisk.

Opskriften er lavet i samarbejde med Svansø, og indeholder reklamelink.

Der er flere billeder under opskriften.

GRANOLA:
3 dl havregryn
1 dl hasselnødde kerner fra Svansø
1 dl mandler fra Svansø
1 dl valnødde kerner fra Svansø
1 dl solsikkekerner fra Svansø
1 dl Græskarkerner fra Svansø
1/2 dl chiafrø
3/4 dl akacie honning fra Svansø
1 1/2 rosiner fra Svansø

SÅDAN GØR DU:
Bland havregryn. mandler, hasselnødder, valnødder, solsikkekerner, græskarkerner, chiafrø i en skål og bland det.
Tilsæt honning, og vend det godt rundt.
Kom det i ovnen ved 160 grader (alm ovn) og giv det ca 20 min.
Rør i det med jævne mellemrum
Lad det køle helt af og tilsæt rosinerne.
Opbevares i luft tæt glas eller bøtte.

Herhjemme synes vi det er fantastisk at lave vores granola selv, så ved vi altid hvad det er vi spiser 🙂

Hvis I har fået lyst til at prøve, så rigtig god fornøjelse.

Kys fra
Frøken W

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STØT BRYSTERNE KAGE