NØDDEDRØM MED GULD DRYS

img_0473 img_0474 Denne kage er sponsoreret og lavet i samarbejde med KiMs CHIPS. I december fik jeg en udfordring fra KiMs om at bage en kage med nogle af deres produkter. Det sagde jeg selvfølgelig ja til, og her er resultatet. Nøddebund : 130 g nøddemix fra Kims 145 g sukker 4 1/2 æggehvide 1 tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Sådan gør du: Rist nødderne i ovnen 7 - 10 min ved 200 grader Køles af og blendes fint Kom vaniliesukker og bagepulver i de blendede nødder og rør rundt Pisk sukker og æggehvider til en sej marengs Vend forsigtigt lidt marengs i nødderne lidt efter lidt. Kom det i en 22 cm kageform med løs bund på bagepapir Bages 25 - 30 min på 175 grader Chokolade ganache: 150 g peanuts mælkechokolade fra KiMs 2 dl piskefløde Sådan gør du: Hak chokoladen fint Varm fløden op til lige under kogepunktet Hæld fløden over det hakkede chokolade og rør til den er smeltet. Sættes på køl til den begynder at sætte sig Hæld den derefter ovenpå den afkølet nøddebund Stil kagen på køl til mousse bomben er klar Chokolademousse: 150 g nøddemix chokolade fra KiMs 5 dl piskefløde 2 bl husblas 1 tsk vaniliesukker Sådan gør du: Kom husblas i en skål med koldt vand og lad det stå 10 min Hak chokoladen meget fint (da der er nødder i) Kom det i en skål med vaniliesukker og rør rundt Varm fløden op til lige under kogepunket Hæld det over chokoladen og rør til det er helt smeltet. Vrid husblas fri for vand, og rør det i til den er hel jævn. Kom det i køleskabet og køl det ned til det er helt koldt (ca 3 timer) Pisk moussen til en let skum Kom moussen i silikone formen (Jeg har brugt én 16 cm mousse bombe) Lad den fryse i ca 3 timer eller meget gerne natten over Pynt: Ta´ Mousse bomben ud af formen og placer den midt på nøddebunden Pynt som du synes og brug fantasien eller gør som her Hakkede peanuts fra KiMs Blåbær med guldstøv Små marengs Rød skovsyre Crispo kugler fra KiMs drys af guldstøv Rigtig god fornøjelse og skriv endelig herunder hvis I har spørgsmål :) Bagekram fra Frøken W img_0360 img_0362 img_0477 img_0476