GRYDERET - A LA SOE

Denne gryderet er en af favoritterne i vores familie. I går da jeg lavede et par storys på instagram under madlavningen, blev jeg bombarderet med beskeder om opskriften. Så den får I lige her. Normalt laver jeg den bare på slum, og hvad der kommer i, er lidt afhængigt af hvad der er i køleskabet. Men her får I opskriften som den var i går. Rimelig nem og simpel, men smager helt fantastisk. Til ca 6 personer A LA SOE: 1000 g kalkun bryst eller tern 500 g champion 2 pk cocktail pølser 1/2 l piskefløde (der kan også bruges madlavningsfløde) Tomat puré (Jeg bruger som regel en af dem på glas flasker, og gerne med basilikum og evt andre krydderier) SÅDAN GØR DU: Brun og steg kalkunkødet næsten færdigt  i lidt fedtstof. Tilsæt coctailpølserne og vend dem med kødet. Kom champion i, vend det hele sammen og lad det simre nogle minutter. Tilsæt fløden og lad det varme godt op. Kom stille og roligt tomat pureen ved og lad det små koge til det er ordentligt varmt. Har du brugt piskefløde vil sovsen blive lidt tykkere, ellers kan du jævne med lidt Maizena. Smag til med salt og hvid peber. Serveres med ris eller kartoffelmos og nogle grønsager. Brug en god tykbundet gryde. Jeg har brugt min yndlingsgryde fra Le Creuset. Herhjemme laver jeg som regel så vi har til 2 dage. Det er nemlig så dejligt nemt dagen efter :) Rigtig god fornøjelse med vores yndlingsgryderet. Navnet på den, det ved jeg ikke rigtig hvorfor vi døbte den, men det er altså det den hedder herhjemme, så det skal den selvfølgelig også hedde her på bloggen. Kys fra Frøken W