BANANKAGEKAGE UDEN SMØR

Den her kage var et forsøg på at lave en kage uden smør, og jeg synes egentlig at det er lykkes meget godt. Den blev på ingen måde tør, selvom den er uden smør. Den blev lavet en eftermiddag i sommerhuset, og den smagte skønt. Indeholder reklamelink. Ca 12 stykker BANANKAGE: 3 dl rørsukker 3 æg 3 tsk vaniljesukker 5 bananer 1 1/2 dl græsk yoghurt 5 dl mel 4 tsk bagepulver 150 g chokolade.  Jeg brugte de her. SÅDAN GØR DU: Pisk æg, rørsukker og vaniljesukker godt sammen. Mos bananerne og bland dem sammen med græsk yoghurt. Rør det sammen med æggeblandingen. Mel og bagepulver blandes og vendes forsigtigt i resten. Tilsæt til sidst chokoladen. Hæld det i en form på 24 cm i dia. Bages ca 35 minutter ved 180 grader varmluft. Lad den køle af inden du befrier den fra formen. Jeg har pyntet med glasur med lyserød pastafarve , lidt friske hindbær og frysetørrede hindbær. Normalt ville jeg komme chokolade eller kakao glasur på en banankage, men da vi var i sommerhuset, og ikke havde det helt store udvalg, så var lyserød glasur et perfekt alternativ ;) Håber I har fået lyst til at prøve den. Bagehilsner fra Frøken W