GRANOLA MED SMELTET CHOKOLADE

  Det her er en nem og lækker opskrift på en granola, som kan bruges til morgenmaden eller til en snack i løbet af dagen. Jeg har brugt en smule chokolade til sidst, men det kan undlades, hvis man hellere vil lave den uden. Opskriften er lavet i samarbejde med Valsemøllen, og indeholder reklamelink. Der er flere billeder under opskriften. GRANOLA: 3 dl havregryn 1 dl hasselnødder 1 dl mandler 1 dl solsikkekerner 1 dl græskarkerner 3/4 dl Fiber sirup fra Easis 1 dl mørk chokolade. Jeg bruger altid chokoladeknapper fra Callebaut. De kan købes her. SÅDAN GØR DU: Bland havregryn. mandler, hasselnødder, solsikkekerner, græskarkerne i en skål. Tilsæt fiber sirup, og vend det godt rundt. Kom det i ovnen ved 160 grader (alm ovn) og giv det ca 20 min. Rør i det med jævne mellemrum Fordel chokoladeknapperne jævnt over granolaen. Lad det være et par minutter til det er smeltet, og rør det godt rundt. Sørg for at få det fordelt godt. Lad det køle helt af. Opbevares i luft tæt glas eller bøtte. Jeg synes det er fantastisk at lave vores granola selv, så ved jeg altid hvad den indeholder.🙂 Man kan som tidligere skrevet, sagtens undlade chokoladen, og der kan tilsættes ander frø og kerner alt efter hvad man lige har eller har lyst til. Chokoladen kan også tilsættes når granolaen er afkølet, så får man granola med chokoladestykker i. Det smager fantastisk ovenpå skyr, græsk yoghurt, andet yoghurt og din smoothiebowl. Hvis I har fået lyst til at prøve, så rigtig god fornøjelse. Mange kys Frøken W