Chokoladetrøffelkage med lyserødt pynt.


img_0171

Denne lækre chokoladekage med trøffelcreme bruger jeg rigtig tit som basis kage som bund i lidt højere kager, men den er også ganske god alene. Og så kan man altid pynte den lidt ekstra.

  CHOKOLADEKAGE : 125 g smør 3 dl sukker 1 dl kakao 2 tsk vaniljesukker 2 æg 2 dl hvedemel SÅDAN GØR DU : Smelt smørret i en gryde og ta' det af varmen. Rør sukker, kakao og vaniljesukker i. Rør æggene i et af gangen. Tilsæt melet. (Jeg sigter det altid i) Fordel dejen i en springform eller tærteform med løs kant. Bag kagen nederst i ovnen i ca 20 min ved 175 grader. Den må godt være lidt blød i midten. CHOKOLADETRØFFEL : 200 g god, mørk chokolade 1 1/2 dl piskefløde SÅDAN GØR DU : Hak chokolade fint. Varm piskefløde op til lige før det koger. Rør chokoladen forsigtigt i og lad det smelte. Hæld massen i en skål og lad den sætte sig i køleskabet ca 1 time. smør den ud over kagen og pynt som du har lyst til. PYNT : Jeg har brugt en enkelt hindbærmousse bombe, blåbær, hindbær, hjemmelavet marengs, samt marengsdrys farvet med hindbærstøv fra Mill & Mortar. Brug fantasien og slip den løs :) Kagen smager rigtig godt i sig selv, og kan også bare pyntes helt enkelt med lidt hakkede nødder. Skulle I ha' nogle spørgsmål, så skriv dem endelig herunder. God fornøjelse Frøken W