Chokoladetrøffelkage med lyserødt pynt.

Denne lækre chokoladekage med trøffelcreme bruger jeg rigtig tit som basis kage som bund i lidt højere kager, men den er også ganske god alene. Og så kan man altid pynte den lidt ekstra.
CHOKOLADEKAGE :
125 g smør
3 dl sukker
1 dl kakao
2 tsk vaniljesukker
2 æg
2 dl hvedemel
SÅDAN GØR DU :
Smelt smørret i en gryde og ta’ det af varmen.
Rør sukker, kakao og vaniljesukker i.
Rør æggene i et af gangen.
Tilsæt melet. (Jeg sigter det altid i)
Fordel dejen i en springform eller tærteform med løs kant.
Bag kagen nederst i ovnen i ca 20 min ved 175 grader. Den må godt være lidt blød i midten.
CHOKOLADETRØFFEL :
200 g god, mørk chokolade
1 1/2 dl piskefløde
SÅDAN GØR DU :
Hak chokolade fint.
Varm piskefløde op til lige før det koger.
Rør chokoladen forsigtigt i og lad det smelte.
Hæld massen i en skål og lad den sætte sig i køleskabet ca 1 time.
smør den ud over kagen og pynt som du har lyst til.
PYNT :
Jeg har brugt en enkelt hindbærmousse bombe, blåbær, hindbær, hjemmelavet marengs, samt marengsdrys farvet med hindbærstøv fra Mill & Mortar.
Brug fantasien og slip den løs 🙂
Kagen smager rigtig godt i sig selv, og kan også bare pyntes helt enkelt med lidt hakkede nødder.
Skulle I ha’ nogle spørgsmål, så skriv dem endelig herunder.
God fornøjelse
Frøken W
Ingen kommentarer endnu