RABARBERDRØM MED MANDELBUND OG HVID CHOKOLADE

KAGEKURSUS HOS DAVID DUNCAN

img_5624

img_9014

I fredags var jeg så heldig at deltage på 3d Masterclass cake kursus hos David Duncan. En helt fantastisk og lærerig dag, hvor jeg sammen med min skønne bageveninde Katja og 9 andre blev guidet igennem at lave denne smukke kage af David og hans søde assistent Cathrine.

img_4368

Kurset blev afholdt på Skodsborg Kurhotel i de smukkeste omgivelser, og da vi ankom blev vi taget pænt imod i receptionen og fulgt over hvor kurset blev afholdt.

img_4115

Dagen startede med at vi fik vores pladser, og de fik præsenterede sig selv og dagens program.
Og så var det ellers bare at komme igang på egen hånd.

img_2718

img_4370

img_3910

Alt blev gennemgået nøje, før vi selv skulle igang, og for hver gang vi skulle igang med noget nyt, blev vi samlet og fik vist næste step. Det var en super god måde at arbejde på , og alle fulgtes ad hele dagen.

Først skulle kagen skæres til, og deles op så der kunne komme fyld i.

img_0850

img_8829

img_2759

img_3112

Da det var på plads, så skulle den smøres op med chokolade ganache.  Det var her man skulle skabe kant og skarpe hjørner, og det var bestemt ikke nogen nem opgave. Igen viste David og Cathrine hvordan det skulle gøres, og hele dagen igennem var de rundt og hjælpe os når vi havde brug for hjælp.

img_7079

img_1729

Da det var klaret, var det tid til lækker frokost i de smukke omgivelser.

img_0150

Efter frokost, hvor vi var tanket op med ny energi, skulle vi for alvor igang med det sjove, nemlig at skabe looket på tasken. En virkelig spændende og lærerig proces.

Først skulle den beklædes med første lag, og derefter andet lag.

img_4213

img_4217

img_3135

Det gik helt klart den rigtige vej.
img_4820

Og så var der også lige tid til en selfie, selvom det var hårdt program 🙂

img_6587

Derefter skulle kagen beklædes med næste lag, og nu begyndte den virkelig at tage form.
Igen viste David hvordan det skulle gøres, så vi trygt kunne fortsætte med vores kager.

img_6390

Ja, hans kage var gul, ellers var der en rød, en orange og 9 ud af 12 kager var pink 😉

img_0997

Bagsiden af tasken.

img_7386

Forsiden af tasken.

img_0432

Da det var gjort, skulle vi igang med at lave “læderlapper”, og det var virkelig en spændende proces af få en helt glat fondant til at ligne læder med den rigtige struktur, men det lykkedes rigtig fint med en plasticpose. Dog kan det være lidt svært at se på billederne.

img_4374

img_4375

img_4173

img_8593

Så skulle der sættes hank og pynt på.
Må indrømme at vi var en smule presset på tiden til sidst, så desværre fik jeg ikke taget helt så mange billeder af de sidste detaljer undervejs.

img_4273

img_4662

img_0527

img_7011

img_0400

img_0090

Og til sidst havde vi næsten den største udfordring på dagen. Tasken skulle nemlig flyttes fra arbejdspladen og over på det bræt vi skulle ha’ den med hjem på. Og det krævede bestemt tungen lige i munden. Men det lykkedes da til sidst 😉  Og så skulle stjernen bare sættes på til sidst.

img_5019

img_3144

img_4130

img_3016

Herunder kan I se modellen af kagen som vi lavede, og jeg synes nu at vi fik et rigtig fint resultat.
Remmen nåede vi desvære ikke at lave, da tiden løb fra os.

img_5470

Alt i alt havde vi en helt fantastisk dag i selskab med David Duncan og han assistent Cathrine. Virkelig lærerig og vi har fået mange gode teknikker med os hjem.

Som I nok har spottet, så har min færdige kage fået nogle knubs og lidt små hakker. Det var ret så svært at få den fragtet hjem i bilen, og den styrtede desværre 3 gange. Men den ser nu stadig rigtig fin ud, og kunne sagtens spises 🙂

Jeg kan absolut anbefale jer at prøve et af Davids Masterclass kurser, og hvis I er hurtige, så har han stadig et tilbage i morgen (23/4 2018) på Amager. Ellers kan vi da håbe at han kommer tilbage igen. Jeg kunne personligt godt tænke mig at lave Marc Jacobs parfumeflasken 🙂

Af hjertet tak fordi vi fik muligheden for at deltage, og tusind tak for en fantastisk dag.

Hvis I har lyst til at se mere til David Duncan og hans team kan I finde dem her.

Bagekram
Fra Frøken W

img_2187

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABARBERDRØM MED MANDELBUND OG HVID CHOKOLADE