CHOKOLADE-BANAN KAGE

MARCIPANROSER – PÅ DEN NEMME MÅDE

Her ser I mit første forsøg på at lave marcipanroser. Jeg har altid syntes at det er så smukt når der bliver pyntet på kager med marcipanroser. Jeg har bare aldrig turde kaste mig ud i det, fordi jeg troede at det var meget svært. Det var det sket ikke.

Dette indlæg indeholder reklamelink, da jeg linker til produkterne som jeg har brugt.
Se alle billederne under opskrift og beskrivelse.

MARCIPAN TIL ROSER:
150 g Marcipan fra Odense marcipan
75 Flormelis
25 g Glykosesirup
Pastafarve i den farve du ønsker.

SÅDAN GØR DU:
Bland det hele og ælt det godt sammen.
Kom det i en pose eller film og læg det på køl 1/2 – 1 time. Så er det lettere at arbejde med.

Hvis det skal være rigtig nemt, så laver Odense marcipan Figurmarcipan, som er klar til at bruge fra pakken. Det finder du her.

Når marcipanen er godt kold, rulles den ud, og der udstikkes til blomsterne med denne udstikker. Jeg har brugt alle 3 str til de store, og 2 str til den lille.

Bladende til roserne laves med denne udstikker.

Læg de flade marcipan blomster ind imellem 2 stykker plastic (brug evt en frysepose) Og tryk dem lidt flade i kanten.
Lav små dråbeformet marcipanstykker, som skal bruges til midten af blomsten, og fold derefter de flade marcipanblomster op omkring midten. Lad hvert blomsterblad overlappe hinanden.

Jeg fik desværre ikke taget billeder undervejs, da jeg var så opslugt af at gøre det rigtigt. Men jeg vil tage billeder næste gang jeg laver dem, og tilføje dem herinde.

Skriv endelig hvis I har spørgsmål 🙂
Rigtig god fornøjelse.

Marcipankram fra
Frøken W








Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHOKOLADE-BANAN KAGE