MUFFINS MED CHOKOLADECHUNKS OG MARCIPAN

BLOMSTER OG BOGSTAVER AF MARCIPANLÅG

Flere billeder under teksten.

Dette indlæg indeholder reklamelink.

I dag har jeg lavet kage til Loui’s navngivningsfest, og til den ville jeg lave navn og blomster i marcipan. Jeg brugte et marcipanlåg fra Odense Marcipan. Det var virkelig nemt, da det allerede var rullet ud i den rigtige tykkelse og farvet ind i den rigtige farve. I det her tilfælde- hvid. Det eneste jeg skulle gøre var at stikke blomster og bogstaver ud. Hvor efter jeg satte en lille chokoladekugle fra Specialmoments i midten af blomsten, og de var klar til brug. Hurtigt og nemt.

På billederne herunder kan I se hvilke udstikkere jeg har brugt, og hvis I vil se den færdige kage, kan I se den her. (Kommer snart)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUFFINS MED CHOKOLADECHUNKS OG MARCIPAN