SARAH BERNHARDT MED NOUGAT

Disse kager lavede jeg til min søns fødselsdagskagebord i weekenden. De smager fantastisk, og inspiration til opskriften er fundet hos Odense Marcipan. Jeg har dog ændret lidt i den.
Denne opskrift indeholder reklamelink da jeg linker til produkter jeg har brugt.
Der er flere billeder under opskriften.
ca 50 stk
BUND :
1 pose købte makroner.
CHOKOLADECREME :
5 dl fløde
250 g chokolade 70 % fra Odense Marcipan
125 g nougat fra Odense Marcioan
SÅDAN GØR DU:
Hak chokoladen
Varm fløden op til lige under kogepunktet
Hæld fløden over chokoladen
Tilsæt nougat og rør til det hele er opløst og jævnt i konsistensen.
Sæt cremen på køl med film over, og lad det køle helt ned. Gerne natten over.
Når chokoladecremen er helt kold, sættes cremen på makronerne, så det danner små toppe.
OVERTRÆK:
400 G Mørk overtræk fra Odense marcipan
SÅDAN GØR DU:
Smelt chokoladen, og dyb kagerne deri
Drys med pynt. Jeg har brugt kandiseret viol, mynte og rose fra millmortar.
Sættes på køl indtil de skal serveres.
Rigtig god fornøjelse.
Kagekram
Frøken W
Hej Isabella
Kan nougatcremen bruges til toppen af talkage. Vil den kunne sprøjtes ud af tyl og stå stabil med en fin top? Leder efter en nougatcreme som jeg skat bruge på en chokoladekage som talkage. 🙏
Jeg lavede et M med opskrift fra din side i sidste uge. Den blev fantastisk og nu står jeg for at lave en talkage til 40 års fødselsdag😊 til på tirsdag.
PS. Jeg er kæmpe fan af dig på Instagram:) vh. @Evin_dk