CHOKOLADEKAGE MED KANDISERET VIOL

STØT BRYSTERNE OTHELLOLAGKAGE

Indeholder reklamelink.

Denne kage lavede jeg til lyserød lørdag i weekenden. Men tanken om at lave en Othellolagkage opstod egentlig da jeg så dette års første afsnit af Den store bagedyst. Det så jo virkelig svært ud på TV, så var nød til at se om det i virkeligheden var så svært som det så ud. Min fordel var selvfølgelig at jeg havde alt den tid jeg skulle bruge, samtidig med at jeg ikke havde et kamerahold i nakken, og jeg tror at det var det der gjorde den store forskel.

Kagen er bygget op med én markronbund, vaniljebunde, hindbærmarmelade, vaniljecreme, marcipanbånd og flødeskum, og smager helt fantastisk.

Jeg linker her til Mette Blomsterbergs opskrift som jeg brugte – OTHELLOLAGKAGE

Af denne opskrift kommer der 12 store stykker, så det er en rimelig stor kage.

Næste gang prøver jeg den opskrift som de brugte i bagedysten, og sætter uret på samme tid som de fik. Så må vi se om det går lige så godt, som med denne 😉

Se flere billeder af bla. snittet længere nede.

Marcipan til sløjfe, marcipanbånd, sølvdrys og chokolade til toppen er fra Odense marcipan.
De lyserøde chokoladekugler er fra Specialmoment

Jeg valgte efter at have lagt marcipanbånd på at komme et helt tyndt lag kakao glasur på da jeg gerne ville ha´ den helt blanke overflade. Min vurdering på sværhedsgraden er at den ligger i den svære ende, men hvis man kan lave en vaniljecreme, så er man hjulpet godt på vej.

Tak fordi I kigger med, og hvis I har lyst til at se mine andre kager, så kan I finde dem her

Bagekram fra
Frøken W

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHOKOLADEKAGE MED KANDISERET VIOL