KOLD KARTOFFELSALAT - NEM

HALLOWEEN CHOKOLADEKAGE MED SPØGELSER

Denne skønne og meget simple Halloween kage lavede jeg sidste år til halloween. Den var et stort hit hos drengene, da den “bare” er en god klassisk chokoladekage med hvid glasur og lidt pynt. Meget enkelt, og præcis som mine drenge bedst kan lide det.

Opskriften på denne kage har jeg brugt siden jeg flyttede hjemmefra, så den er bagt et utal af gange.

Opskriften indeholder reklamelink.

Se flere billeder under opskriften.

Ca 12 stykker

CHOKOLADEKAGE :
275 g blødt smør
400 g sukker
4 æg
3 1/2 dl mælk
250 g mel
50 g kakao
4 tsk vaniljepulver
4 tsk bagepulver

SÅDAN GØR DU:
Blødt smør og sukker piskes sammen
Æg tilsættes
Mælk tilsættes
Mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker blandes i en skål og røres i.
Kommes i en 26 cm bagering uden bund. Alternativt en springform med bagepapir i bunden.
Bages ved 175 grader (alm ovn) ca 45 minutter. Pas på den ikke får for meget, da den så vil blive tør. Stik gerne i den fra ca 40 minutter og hold øje med den. Dejen skal lige slippe pinden, så er den perfekt.
Rammer du den rigtige bagetid vil kagen være let svampet og lækker.

GLASUR:
Flormelis og lidt vand blandes.

MINI MARENGS:
Opskriften finder du her.

Jeg har pyntet med hindbær støv fra Mill & Mortar, sukker øjne købt i Bilka, halloween lakrids fra Bülow lakrids og mini marengs som jeg har malet på med pasta farve. Find opskriften på mini marengs her.
Pynt den som her eller brug fantasien og pynt s0m I selv synes.

Jeg har lavet denne kage pyntet på andre måder. Dem kan I se her og her (kommer snart)

Rigtig god fornøjelse.

Bagehilsner
Frøken W

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOLD KARTOFFELSALAT - NEM