HALLOWEEN CHOKOLADEKAGE MED SPØGELSER

HINDBÆR CHEESECAKE MED PANNA COTTA OG KARAMELTUILES

Kagen her var den hemmelige udfordring i det andet program af Den store bagedyst 2018.

En kage som jeg fik lyst til at prøve kræfter med efter at ha´set programmet. Jeg satte uret på 3 timer. Den samme tid som de fik i programmet. Og jeg brugte lige præcis alt tiden, fuldstændig som deltagerne i Den store bagedyst. 😉

Det var en fantastisk udfordring med en masse elementer, som jeg aldrig havde prøvet før.

Jeg kunne ikke skaffe husholdningsfilm til ovnen, så jeg brugte en løsning med bagepapir i stedet for.

Jeg har tilføjet lidt flere billeder af den færdige kage, samt billeder under processen herunder, hvis I har lyst til at kigge med. Og hvis nogle af jer skulle få lyst til at tage udfordringen op, så kan I finde opskriften her.

Rigtig god fornøjelse hvis I kaster jeg ud i den, den smager fantastisk 🙂

Kagekram
Frøken WIngen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALLOWEEN CHOKOLADEKAGE MED SPØGELSER