ISLAGKAGE MED CHOKOLADE OG RABARBER

GRANOLA HAPSERE

En lækker snack i den lidt sundere ende af skalaen. De indeholder stadig sukker og smør, men er også sprængfyldt med gode ting. En lækker snack, hvis lækkersulten lige skulle melde sig.

Herhjemme er de blevet modtaget virkelig godt, og det er ikke sidste gang jeg har lavet dem 🙂

Disse granola hapaere er lavet i samarbejde med Svansøe, og jeg vil linke til de produkter som jeg har brugt derfra.

Opskriften er som udgangspunkt fra Svansøe, men jeg har ændret lidt i den.

Ca 18 stk

GRANOLA HAPSERE :
400 g havregryn (jeg har brugt glutenfri)
1 dl hasselnødder fra Svansø
1 dl mandler fra Svansøe
1 dl tranebær fra Svansøe
1 dl græskarkerner
150 g smør
200 g Akacie honning fra Svansøe
200 g brun farin
100 chokolade

200 g chokolade til overtræk

SÅDAN GØR DU:
Smelt smør i en gryde
Tilsæt honning og brunfarin og lad det smelte sammen
Bland de øvrige (undtaget chokoladen til overtræk)  ting sammen i en skål
Hældsmørblandingen over og rør det godt sammen
Beklæd en form med bagepapir, og fordel dejen i formen.
Bank formen et par gange, så det bliver en tæt masse
Bag ved 180 grader varmluft i 20 – 25 min.
Afkøles helt på en rist, og skær ud i små hapsere
Smelt chokoladen i microovnen og overtræk toppen (eller bunden om I vil) 🙂
Sæt dem til afkøling og server derefter.
Opbevares i lufttæt bøtte.

Jeg håber I har fået lyst til at lave disse lækre granola hapsere. De smager helt fantastisk.
Skriv endelig hvis I har spørgsmål, og rigtig god fornøjelse.

Kys fra
Frøken W

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ISLAGKAGE MED CHOKOLADE OG RABARBER