BEDSTE'S VANILJEKRANSE

JULETRÆ MED CREAM CHEESE FROSTING

Et bud på endnu en julekage. Denne gang med chokolade brownie og cream cheese frosting. En rimelig nem og hurtig kage til julebordet, eller bare til en hyggestund i december.

Kagen er lavet i samarbejde med Philadelphia, og indeholder reklamelink.

Når jeg laver min cream cheese frosting med Philadelphia classic, synes jeg at den får den perfekte konsistens til at sætte de fine rosetter og toppe på kagen.

Jeg anbefaler altid at læse hele opskriften igennem inden du starter.

15 – 20 personer

CHOKOLADE JULETRÆ:
250 g smør
6 dl sukker
2 dl kakao
4 tsk vaniljesukker
4 æg
4 dl hvedemel

SÅDAN GØR DU :
Smelt smør i en gryde og ta’ det af varmen.
Rør sukker, kakao og vaniljesukker i.
Rør æggene i et af gangen.
Tilsæt melet. (Jeg sigter det altid i)
Fordel dejen i en firkantet form uden bund.ca 26 x 31 cm.
Bag kagen nederst i ovnen i  25 – 28  min ved 175 grader.  Over/under varme. Den må godt være lidt blød i midten.

Lav en juletræs skabelon som passer til kagens størrelse. Når kagen er kølet af lægger du skabelonen på kagen og skærer omkring så kagen får den rigtige form. Det der skæres fra kan evt bruges til små hapsere.
Bruger du kun træet, så er der til ca 15 personer, men laver du små hapsede af resten, er der ca til 20 personer.

CREAM CHEESE FROSTING:
150 g philadelphia classic
150 g smør
200 g flormelis
Lidt grøn pastafarve.

SÅDAN GØR DU:
Pisk smør og flormelis til en lys og luftig masse. Ca 5 min.
Vend Philadelphia classic I, med let hånd. Pas på ikke at røre for meget.
Del massen i to eller tre mindre skåle og tilsæt den grønne pastafarve, så de får forskellige farver.
Kom dem i sprøjteposer med 3 forskellige tyller. vælg dem du synes er pæne.
Synes du det er for svært med flere farver og forskellige tyller, så lav det hele i samme farve, og sæt små ens toppe på hele kagen. Se evt et eksempel her.

Jeg har pynter kagen helt enkelt med chokoladekugler fra Specielmoments og drysset med sølv støv fra Odense Marcipan.

Håber I har fået lyst til at prøve denne enkle og meget lækre kage.

Julekys fra
Frøken W

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEDSTE'S VANILJEKRANSE