BROCCOLISALAT

STENALDERBARER MED CHOKOLADE

Når man går ind i et nyt år, er det jo klassikeren at man skal til at leve lidt sundere. Det tror jeg vi alle kender 😉 Sådan har det også været herhjemme, så vi er gået all in på at finde forskellige sundere alternativer til hygge og snacks.

De her stenalder barer er et bud på et lille mellemmåltid eller en ekstra snack i madpakken. De er ihvertfald blevet taget rigtig godt imod herhjemme.

Der er brugt en færdigblanding på stenalderbrød fra Svansøe, og så har jeg tilsat nogle chokoladeknapper. På en eller andenmåde bliver det bare lidt mere interessant hos børnene når der er chokolade i. 😉

Opskriften indeholder reklamelink, da de er lavet i samarbejde med Svansøe.

14 stk

STENALDERBARER MED CHOKOLADE:
1 pose stenalderbrød med chiafrø fra Svansøe
Olivenolie fra Svansøe
5 æg
100 g chokoladeknapper

SÅDAN GØR DU:
Bland stenalder blandingen med olien og æg efter anvisningen på pakken
Tilsæt chokoladeknapper
Kom dem i silokone formen og bag den ca 30 – 35 min ved  160 grader. Hold øje med den.
Når de er bagt, vendes de ud af formen og køler af på en rist.

Har du ikke silikoneformen til barer, kan du også komme dem i en bage form, og skære dem ud bag efter. Sørg for at de ikke bliver for høje. Selvfølgelig kan der også bruges en almindelig rugbrødsform. I så fald skal det bare bage lidt længere.

Håber I har fået lyst til at prøve disse meget nemme barer.

God bagelyst
Frøken W

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROCCOLISALAT