KLASSISK CHOKOLADEKAGE MED LYSERØDE BLOMSTER

En helt klassisk og nem chokoladekage, som bare altid smager godt 🙂
Se flere billeder under opskriften.
Ca 12 stykker
CHOKOLADEKAGE :
275 g blødt smør
400 g sukker
4 æg
3 1/2 dl mælk
250 g mel
50 g kakao
4 tsk vaniljepulver
4 tsk bagepulver
SÅDAN GØR DU:
Blødt smør og sukker piskes sammen
Æg tilsættes
Mælk tilsættes
Mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker blandes i en skål og røres i.
Kommes i en 26 cm bagering uden bund. Alternativt en springform med bagepapir i bunden.
Bages ved 175 grader (alm ovn) ca 45 minutter. Pas på den ikke får for meget, da den så vil blive tør. Stik gerne i den fra ca 40 minutter og hold øje med den. Dejen skal lige slippe pinden, så er den perfekt.
Rammer du den rigtige bagetid vil kagen være let svampet og lækker.
GLASUR:
Flormelis og lidt vand blandes.
MARCIPANBLOMSTER :
50 g Marcipan fra Odense marcipan
25 Flormelis
8 g Glykosesirup
Rosa pastafarve
SÅDAN GØR DU:
Bland det hele og ælt det godt sammen.
Kom det i en pose eller film og læg det på køl 1/2 – 1 time. Så er det lettere at arbejde med.
Når det er koldt, ruller du det ud, og udstikker de små blomster.
Sørg for at der er flormelis på bordet, så det slipper når du er færdig.
Jeg har pyntet kagen med lyserøde marcipanblomster, helt fint og enkelt. Små chokoladekugler er sat i midten af blomsten.
De lækre chokoladeboller på billedet herunder, finder I flere billeder af her.
Jeg har lavet denne kage med andet pynt. Du kan se dem her. (Kommer snart)
Rigtig god fornøjelse.
Bagekram fra
Frøken W
Ingen kommentarer endnu