BANANKAGEKAGE UDEN SMØR

NOUGAT TOPPE MED HVID CHOKOLADE OG HASSELNØDDER

De fineste, nemmeste og lækreste små hjemmelavede Nougat toppe.
Perfekt som en lille lækker ting til kaffen når du har gæster, og er også super fine som pynt på kager.
De her er lavet med nougat, hvid chokolade og hasselnødder.

Opskriften indeholder reklamelink.

15 stk

NOUGAT TOPPE:
15 Hasselnødder
100 g Nougat
60 g hvid chokolade

SÅDAN GØR DU:
Rist hasselnødderne i ovnen ved 180 grader i 7 – 10 minutter.
Lad dem køle af og ta’ skallen af. Den slipper let når de er ristet.
Smelt nougat og chokolade over vandbad, og rør i det til det bliver en jævn masse.
Kom nougatblandingen i en sprøjtepose, og fyld formen næsten helt op. Du finder formen her.
Kom en hasselnød ned, så den lige bliver dækket af chokoladeblandingen.
Sæt dem på køl og lad dem sætte sig. Det tager nogle timer.

Ta’ dem forsigtigt ud af formen.

Server dem alene eller som pynt på en kage. De smager fantastisk.

Chokolade kys fra
Frøken W

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BANANKAGEKAGE UDEN SMØR