SARAH BERNHARDT MED NOUGAT

Disse kager lavede jeg til min søns fødselsdagskagebord i weekenden. De smager fantastisk, og inspiration til opskriften er fundet hos Odense Marcipan. Jeg har dog ændret lidt i den. Denne opskrift indeholder reklamelink da jeg linker til produkter jeg har brugt. Der er flere billeder under opskriften. ca 50 stk BUND : 1 pose købte makroner. CHOKOLADECREME : 5 dl fløde 250 g chokolade 70 % fra Odense Marcipan 125 g nougat fra Odense Marcioan SÅDAN GØR DU: Hak chokoladen Varm fløden op til lige under kogepunktet Hæld fløden over chokoladen Tilsæt nougat og rør til det hele er opløst og jævnt i konsistensen. Sæt cremen på køl med film over, og lad det køle helt ned. Gerne natten over. Når chokoladecremen er helt kold, sættes cremen på makronerne, så det danner små toppe. OVERTRÆK: 400 G Mørk overtræk fra Odense marcipan SÅDAN GØR DU: Smelt chokoladen, og dyb kagerne deri Drys med pynt. Jeg har brugt kandiseret viol, mynte og rose  fra millmortar.  Sættes på køl indtil de skal serveres. Rigtig god fornøjelse. Kagekram Frøken W