CHOKOLADEKAGE MED KANDISERET VIOL

Helt klassisk chokoladekage med hvid glasur. Kagen lavede jeg som en del af et kagebord til min søns fødselsdag for et par uger siden. Se flere billeder under opskriften. Ca 12 stykker CHOKOLADEKAGE : 275 g blødt smør 400 g sukker 4 æg 3 1/2 dl mælk 250 g mel 50 g kakao 4 tsk vaniljepulver 4 tsk bagepulver SÅDAN GØR DU: Blødt smør og sukker piskes sammen Æg tilsættes Mælk tilsættes Mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker blandes i en skål og røres i. Kommes i en 26 cm bagering uden bund. Alternativt en springform med bagepapir i bunden. Bages ved 175 grader (alm ovn) ca 45 minutter. Pas på den ikke får for meget, da den så vil blive tør. Stik gerne i den fra ca 40 minutter og hold øje med den. Dejen skal lige slippe pinden, så er den perfekt. Rammer du den rigtige bagetid vil kagen være let svampet og lækker. GLASUR: Flormelis og lidt vand blandes. Jeg har pyntet kagen helt enkelt med kandiseret viol fra Mill & Mortar Jeg har lavet denne kage flere gange, men pyntet dem på en anden måde. Se dem her og her (Kommer snart) En kage som altid bare er et sikkert hit hos børnene. De lækre Sarah Bernhardt kager som I ser på billederne herunder, finder I her. I kan også se alle mine andre kager her. Se video af kagebordet her : img-2015 Rigtig god fornøjelse. Bagekys fra Frøken W