VERDENS NEMMESTE FLØDEBOLLER

Lavet i samarbejde med Odense Marcipan og indeholder reklamelink. FLØDEBOLLER MED MARCIPANBUND, BRONZE STØV OG BLOMSTER. Jeg havde aldrig prøvet at lave flødeboller før, så tænkte at den første gang gerne måtte være i en nem udgave, og det må man sige at denne udgave er. Her kan de fleste bestemt være med. Opskriften er inspireret af Odense Marcipan. Jeg har dog tilføjet lidt. Der er brugt færdige chokolade skaller, marcipan, karamelkugler, bronze støv og marcipanlåg fra Odense Marcipan. Der er flere billeder under opskriften. DU SKAL BRUGE: 12 stk. Flødebollerskaller fra Odense Marcipan MARCIPANBUNDE: 250 g Marcipan fra Odense Marcipan SÅDAN GØR DU: Rul marcipanen ud i 4 mm tykkelse og udstik 12 bunde på 5 cm i diameter. Bag dem ved 180 grader varmluft i ca 5 min. FLØDEBOLLEGUF: 150 g sukker 1/2 dl vand 75 g past æggehvider SÅDAN GØR DU: Sukker og vand koges til 117 grader. (Det er lige inden det begynder at ta´ farve) Æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes i en tynd stråle Pisk herefter til det bliver stift og koldt ved middel hastighed. Det tager ca 15 min. Vend forsigtigt karamelkuglerne i guffet Kom det i en sprøjtepose, fyld i flødebolle skallerne og sæt bunden på. Jeg har pyntet med Bronze støv og lavet marcipan blomster af marcipan låg. Begge dele fra Odense Marcipan. Se evt her hvordan jeg laver marcipanblomsterne. Håber I har fået lyst til at kaste jer ud i at prøve disse flødeboller. Det er helt sikkert en nem måde at starte på hvis I aldrig har prøvet det før. Kys fra Frøken W