GRANOLA HAPSERE

En lækker snack i den lidt sundere ende af skalaen. De indeholder stadig sukker og smør, men er også sprængfyldt med gode ting. En lækker snack, hvis lækkersulten lige skulle melde sig. Herhjemme er de blevet modtaget virkelig godt, og det er ikke sidste gang jeg har lavet dem :) Disse granola hapaere er lavet i samarbejde med Svansøe, og jeg vil linke til de produkter som jeg har brugt derfra. Opskriften er som udgangspunkt fra Svansøe, men jeg har ændret lidt i den. Ca 18 stk GRANOLA HAPSERE : 400 g havregryn (jeg har brugt glutenfri) 1 dl hasselnødder fra Svansø 1 dl mandler fra Svansøe 1 dl tranebær fra Svansøe 1 dl græskarkerner 150 g smør 200 g Akacie honning fra Svansøe 200 g brun farin 100 chokolade 200 g chokolade til overtræk SÅDAN GØR DU: Smelt smør i en gryde Tilsæt honning og brunfarin og lad det smelte sammen Bland de øvrige (undtaget chokoladen til overtræk)  ting sammen i en skål Hældsmørblandingen over og rør det godt sammen Beklæd en form med bagepapir, og fordel dejen i formen. Bank formen et par gange, så det bliver en tæt masse Bag ved 180 grader varmluft i 20 - 25 min. Afkøles helt på en rist, og skær ud i små hapsere Smelt chokoladen i microovnen og overtræk toppen (eller bunden om I vil) :-) Sæt dem til afkøling og server derefter. Opbevares i lufttæt bøtte. Jeg håber I har fået lyst til at lave disse lækre granola hapsere. De smager helt fantastisk. Skriv endelig hvis I har spørgsmål, og rigtig god fornøjelse. Kys fra Frøken W