STØT BRYSTERNE KAGE

Den her kage er lavet med et helt særligt menneske i mine tanker. Nemlig sødeste Charlotte som desværre forlod os i starten af året. Den er lavet med så meget kærlighed og helt fra hjertet. Hendes sygdom startede nemlig som brystkræft. Hun blev dog erklæret rask efter et langt sygdoms forløb, med desværre viste det sig senere at det havde nået at sprede sig. En rigtig møg sygdom, som vi nok alle vil ønske ikke rammer flere mennesker. LYSERØD LØRDAG er en fantastisk mulighed for at støtte op om en god sag. Jeg støtter ihvertfald "STØT BRYSTERNE". Ingen har fortjent at blive ramt af denne sygdom. Min kage er meget enkel, og består af en god svampet chokoladekage, med hindbærmousse og lidt pynt. Selvfølgelig er den formet som den klassiske støt brysterne sløjfe. Du kan byde på kagen på min instagram, og jeg vil donere alle pengene til STØT BRYSTERNE. Der er flere billeder under opskriften. CHOKOLADEKAGE : 275 g blødt smør 400 g sukker 4 æg 3 1/2 dl mælk 250 g mel 100 g kakao 4 tsk vaniljepulver 4 tsk bagepulver SÅDAN GØR DU: Smør smeltes i en gryde og mælk tilsættes. Lad det køle af. Æg og sukker piskes. Mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker blandes i en skål og sigtes i. Rør det godt sammen. Tilsæt til sidst det afkølet mælk og smør, og rør det hele godt sammen. Kommes i en form ca 25 x 35 cm. Bages ved 175 grader (alm ovn) ca 40 minutter. Pas på den ikke får for meget, da den så vil blive tør.  Dejen skal lige slippe pinden, så er den perfekt. Rammer du den rigtige bagetid vil den være let svampet og lækker. HINDBÆRMOUSSE: 250 g hindbær 1/2  L piskefløde 3 blade husblas 1 spsk sukker 1/2 vaniljestang SÅDAN GØR DU: Læg husblas i rigeligt koldt vand ca 20 minutter. Flæk vaniljestang og skrab kornene ud. Bland dem med sukker og lav din egen vaniljesukker. Kom hindbær, og vaniljesukker i en gryde. Kog det op og lad det simre til hindbærerne er godt møre. Sigt alt væden fra i en skål. Varm fløden op i en gryde til lige under kogepunktet Rør den lune hindbærsaft i fløden Vrid vandet fra husblassen, kom det i og rør det sammen Kom det i en skål og læg husholdningsfilm over. Helt nede så det rører moussen Stil på køl mindst 3 timer eller gerne natten over. Når chokoladekagen er afkølet skøres den ud efter skabelonen. Jeg har tegnet min i hånden på bagepapir, og klippet den ud. Når moussen er helt afkølet, piskes den op. Pas på ikke at piske for meget så kan den godt skille. Kom den i en sprøjtepose med den tyl I ønsker. Jeg har brugt Wilton 2D. Sæt toppe på kagen, og pynt den helt enkelt med chokoladekugler, rosa støv, og rød skovsyre. En kage som er nem, enkel og smager fantastisk. Men også en kage som i år, gav så meget mening for mig at lave. Hvil i fred, søde Charlotte. Kærlighed fra Frøken W