BANANKAGE MED CHOKOLADESTYKKER OG GULD STØV

img_2241 Verdens bedste Banankage. Denne Banankage er en af drengenes favoritter, så det er ikke sidste gang den er blevet bagt herhjemme. Indtil videre har vi lavet den 2 dage i træk. Denne opskrift indeholder reklame, da nogle af produkterne er sponseret af Odense Marcipan. Se flere billeder under opskriften. BANANKAGE: 150 g blødt smør 150 g sukker 2 tsk vaniljesukker 4 æg 5 modne moste bananer 150 g mel 1 tsk bagepulver 150 g chokolade knapper fra Odense marcipan - Se dem her SÅDAN GØR DU: Pisk smør, sukker og vanilje sammen. Tilsæt æg. Rør de moste bananer i. Bland mel og bagepulver, og tilsæt det. Vend til sidst chokoladeknapperne i. Kom dejen i en bagering 22 cm Bages midt i ovnen på 180 grader (over og under varme) i ca 40 min. Lad kagen køle af. CHOKOLADE GLASUR 150 g Flourmelis 2 spsk Kakao pulver Lidt varmt vand GUL GLASUR: 50 g Flourmelis 1 nålespids  (meget lidt) gul pastafarve Lidt varmt vand SÅDAN GØR DU: Bland de 2 glasurer. Kom chokolade glasur over kagen og lad det løbe lidt ned af siderne og lad det stivne. Kom gul glasur i en sprøjtepose med en meget lille rund tyl. Lav cirkler rundt i kanten. Pynt med chokoladekugler, guld støv og rød skovsyre. Eller brug fantasien :) God fornøjelse Bagekram Frøken W img_2244 img_2239 img_2240 img_2238