TALKAGE I DRENGEFARVER - 14

img_5667 Disse tal kager er virkelig populære lige nu, og her er mit bud på én i drengefarver. Er faktisk lidt vild med at lave noget som ikke nødvendigvis er lyserødt. Så jeg har holdt den i grønne farver med de mørke bær. Der er flere billeder under opskriften. Jeg anbefaler at læse hele opskriften igennem inden I går igang. Opskriften indeholder reklamelink. Chokoladebrownie med chokoladeflødecreme og pynt. Ca 30 personer. CHOKOLADEKAGE : 375 g smør 9 dl sukker 3 dl kakao 6 tsk vaniljesukker 6 æg 6 dl hvedemel SÅDAN GØR DU : Smelt smørret i en gryde og ta’ det af varmen. Rør sukker, kakao og vaniljesukker i. Rør æggene i et af gangen. Tilsæt melet. (Jeg sigter det altid i) Fordel dejen i en firkantet form uden bund. 32 x 38 cm Bag kagen nederst i ovnen i ca 25 min ved 175 grader. Den må godt være lidt blød i midten. Mens kagen køler af, kan du lave skabelon til tallene. Jeg tegner altid på bagepapir, og klipper dem ud. CHOKOLADEFLØDECREME : Opskriften på chokoladecremen er inspireret fra KAGEMAGI, som du kan købe her. Her er der nok til begge tal. Og du kan med fordel forberede den dagen før. 2 blade husblas 180 g god mørk chokolade 5 dl piskefløde SÅDAN GØR DU: Læg husblas i rigeligt koldt vand Hak chokoladen fint og læg det i en dyb skål Varm fløden op til lige under kogepunktet Hæld den over chokoladen, og rør til det bliver jævnt Vrid vandet fra husblas og tilsæt det. Rør til det er opløst Dæk cremen til med husholdningsfilm, og kom det helt ned på overfladen. Sæt cremen på køl og lad det køle helt ned til 5 grader. Ca 3 timer eller gerne natten over. Lige inden du skal pynte kagen, pisker du cremen let op, så den bliver luftig, og du kan sætte toppe af den. Kom den i en sprøjtepose med den tyl du synes dine toppe skal ha'. Når kagen er kølet af, ligger du skabelonen på, og skærer ud der efter. Se billede længere nede. Chokoladeflødecremen piskes let og luftig, og der sættes toppe på kagen. Dette kan gøres i god tid, men så sættes kagen på køl til den skal pyntes og serveres. Pynt kagen lige inden servering. Jeg har brugt friske blomster, kiwi, brombær, blåbær, chokolader, macarons, hakket mørk chokolade med sølv støv og marengs som I finder opskriften på her. I kan bruge lige præcis det pynt og farver I har lyst til. Se evt min bogstavkage efter samme opskrift her. Rigtig god fornøjelse, og skriv endelig hvis I har spørgsmål. Bage kys fra Frøken W img_5673 img_5669 img_5668 img_5672 img_5671 img_5670 img_5666 img_5664 img_5663 img_5662 img_5661 img_5660 img_5674