CHOKOLADE-BANAN KAGE

Hjemme hos os er vi ret vilde med vores Banankage. Og vi er også glade for chokoladekage. Så her her jeg prøvet at kombinere dem. Og det blir de absolut ikke dårligere af. :-) Så er I glade for bananer og chokolade. Så giv endelig denne kage et forsøg. Jeg anbefaler at I læser hele opskriften igennem inden I starter. Kagen smager også fantastisk med en helt almindelig glasur på toppen, hvis I ikke har lyst til at kaste jer ud i den helt store pynt. Opskriften indeholder reklamelink, da jeg linker til nogle af de produkter jeg har brugt til kagen. Se flere billeder under opskriften. Ca 8 - 10 personer BANANKAGE: 150 g  smør 100 g mørk chokolade 150 g sukker 2 tsk vaniljesukker 4 æg 4 modne moste bananer 150 g mel 1 tsk bagepulver SÅDAN GØR DU: Smelt smør og chokolade i en gryde Ta' gryden fra varmen sukker og vanilje tilsættes Tilsæt æg, et af gangen. Jeg pisker altid æggene sammen i en lille skål først. Mel og bagepulver kommes i lidt af gangen. Jeg sier det altid Sørg for at få det rørt ordentligt, så melet ikke klumper Rør de moste bananer i. Kom dejen i en bagering uden bund - 22 cm Bages midt i ovnen på 180 grader (over og under varme) i ca 40 min. Lad kagen køle af. CHOKOLADE GLASUR 150 g Flourmelis 2 spsk Kakao pulver Lidt varmt vand MARCIPANBÅND: 150 g Marcipan fra Odense marcipan 75 Flormelis 25 g Glykosesirup Grøn pastafarve SÅDAN GØR DU: Bland det hele og ælt det godt sammen. Kom det i en pose eller film og læg det på køl 1/2 – 1 time. Så er det lettere at arbejde med. Når det er koldt, ruller du det ud så det passer i højde og længde. Sørg for at der er flormelis på bordet, så det slipper når du er færdig. Mål ud og skær til. Smør evt kagen ind i ca 1 dl flødeskum eller lidt glasur for at få marcipanbåndet til at hæfte. Når kagen er kold, kommes der glasur på toppen, og stop endelig her hvis I ikke har mod på pyntningen. Ellers pynt kagen som her, eller som I har lyst. Jeg har lavet en marengskrans, (opskrift vil komme senere) marcipanbånd, samt sat 3 enkelte marengs på midten. Jeg har fået inspiration til marengskransen hos Ditte Julie Jensen. Rigtig god fornøjelse, og skriv endelig hvis I har spørgsmål. Har I lyst til at se mine andre kager, så kan I se dem her. Bagehilsner Frøken W