HALLOWEEN CHOKOLADEKAGE MED SPØGELSER

Denne skønne og meget simple Halloween kage lavede jeg sidste år til halloween. Den var et stort hit hos drengene, da den "bare" er en god klassisk chokoladekage med hvid glasur og lidt pynt. Meget enkelt, og præcis som mine drenge bedst kan lide det. Opskriften på denne kage har jeg brugt siden jeg flyttede hjemmefra, så den er bagt et utal af gange. Opskriften indeholder reklamelink. Se flere billeder under opskriften. Ca 12 stykker CHOKOLADEKAGE : 275 g blødt smør 400 g sukker 4 æg 3 1/2 dl mælk 250 g mel 50 g kakao 4 tsk vaniljepulver 4 tsk bagepulver SÅDAN GØR DU: Blødt smør og sukker piskes sammen Æg tilsættes Mælk tilsættes Mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker blandes i en skål og røres i. Kommes i en 26 cm bagering uden bund. Alternativt en springform med bagepapir i bunden. Bages ved 175 grader (alm ovn) ca 45 minutter. Pas på den ikke får for meget, da den så vil blive tør. Stik gerne i den fra ca 40 minutter og hold øje med den. Dejen skal lige slippe pinden, så er den perfekt. Rammer du den rigtige bagetid vil kagen være let svampet og lækker. GLASUR: Flormelis og lidt vand blandes. MINI MARENGS: Opskriften finder du her. Jeg har pyntet med hindbær støv fra Mill & Mortar, sukker øjne købt i Bilka, halloween lakrids fra Bülow lakrids og mini marengs som jeg har malet på med pasta farve. Find opskriften på mini marengs her. Pynt den som her eller brug fantasien og pynt s0m I selv synes. Jeg har lavet denne kage pyntet på andre måder. Dem kan I se her og her (kommer snart) Rigtig god fornøjelse. Bagehilsner Frøken W