BANAN JULETRÆER

  Herhjemme er banankagen lidt af en favorit, og bliver lavet med jævne mellemrum. Derfor var det ikke et svært valg at disse juletræer skulle være med opskriften af den gode banankage.  Jeg har dog tilsat lidt grøn pastafarve for at gøre den mere juletræs egnet. Dette indlæg er lavet i samarbejde med Odense Marcipan, og indeholder derfor reklame. BANANKAGE: 150 g blødt smør 150 g sukker 2 tsk vaniljesukker 4 æg 5 modne moste bananer 150 g mel 1 tsk bagepulver 150 g chokolade knapper fra Odense marcipan – Se dem her Lidt grøn pastafarve SÅDAN GØR DU: Pisk smør, sukker og vanilje sammen. Tilsæt æg. Rør de moste bananer i. Bland mel og bagepulver, og tilsæt det. Tilsæt grøn pastafarve til du opnår den rigtige grønne farve. Vend til sidst chokoladeknapperne i. Kom dejen i en bagering 22 cm Bages midt i ovnen på 180 grader (over og under varme) i ca 40 min. Lad kagen køle af. CHOKOLADE GLASUR 150 g Flourmelis 2 spsk Kakao pulver Lidt varmt vand Bland kakao, flormelis og vand til en passende konsistens. Pas på den ikke bliver for tynd. Kom den overkagen, ud til kanten, uden det løber ned af siden. Lad det stivne før du begynder at pynte. Pynt som her eller brug fantasien. Jeg har brugt kugler fra Specialmoments, marcipan til stjerner, guldstøv og dessertmasse med pistaciesmag fra Odense Marcipan, samt orangestænger til "fødderne". Håber I har lyst til at prøve at lave disse fine træer, som er et hit hos børnene. Se alle mine andre kager her, hvis I har lyst. Juletræskram fra Frøken W