ANANAS, BANAN SMOOTHIE

BANANKAGE MED CHOKOLADESTYKKER OG GULD STØV

img_2241

Verdens bedste Banankage.

Denne Banankage er en af drengenes favoritter, så det er ikke sidste gang den er blevet bagt herhjemme. Indtil videre har vi lavet den 2 dage i træk.
Denne opskrift indeholder reklame, da nogle af produkterne er sponseret af Odense Marcipan.
Se flere billeder under opskriften.

BANANKAGE:

150 g blødt smør
150 g sukker
2 tsk vaniljesukker
4 æg
5 modne moste bananer
150 g mel
1 tsk bagepulver
150 g chokolade knapper fra Odense marcipan – Se dem her

SÅDAN GØR DU:
Pisk smør, sukker og vanilje sammen.
Tilsæt æg.
Rør de moste bananer i.
Bland mel og bagepulver, og tilsæt det.
Vend til sidst chokoladeknapperne i.
Kom dejen i en bagering 22 cm
Bages midt i ovnen på 180 grader (over og under varme) i ca 40 min.

Lad kagen køle af.

CHOKOLADE GLASUR
150 g Flourmelis
2 spsk Kakao pulver
Lidt varmt vand

GUL GLASUR:
50 g Flourmelis
1 nålespids  (meget lidt) gul pastafarve
Lidt varmt vand

SÅDAN GØR DU:
Bland de 2 glasurer.
Kom chokolade glasur over kagen og lad det løbe lidt ned af siderne og lad det stivne.
Kom gul glasur i en sprøjtepose med en meget lille rund tyl.
Lav cirkler rundt i kanten.
Pynt med chokoladekugler, guld støv og rød skovsyre. Eller brug fantasien 🙂
God fornøjelse

Bagekram
Frøken W

img_2244

img_2239

img_2240

img_2238

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANANAS, BANAN SMOOTHIE