BANANKAGE MED CHOKOLADESTYKKER OG GULD STØV

Verdens bedste Banankage.
Denne Banankage er en af drengenes favoritter, så det er ikke sidste gang den er blevet bagt herhjemme. Indtil videre har vi lavet den 2 dage i træk.
Denne opskrift indeholder reklame, da nogle af produkterne er sponseret af Odense Marcipan.
Se flere billeder under opskriften.
BANANKAGE:
150 g blødt smør
150 g sukker
2 tsk vaniljesukker
4 æg
5 modne moste bananer
150 g mel
1 tsk bagepulver
150 g chokolade knapper fra Odense marcipan – Se dem her
SÅDAN GØR DU:
Pisk smør, sukker og vanilje sammen.
Tilsæt æg.
Rør de moste bananer i.
Bland mel og bagepulver, og tilsæt det.
Vend til sidst chokoladeknapperne i.
Kom dejen i en bagering 22 cm
Bages midt i ovnen på 180 grader (over og under varme) i ca 40 min.
Lad kagen køle af.
CHOKOLADE GLASUR
150 g Flourmelis
2 spsk Kakao pulver
Lidt varmt vand
GUL GLASUR:
50 g Flourmelis
1 nålespids (meget lidt) gul pastafarve
Lidt varmt vand
SÅDAN GØR DU:
Bland de 2 glasurer.
Kom chokolade glasur over kagen og lad det løbe lidt ned af siderne og lad det stivne.
Kom gul glasur i en sprøjtepose med en meget lille rund tyl.
Lav cirkler rundt i kanten.
Pynt med chokoladekugler, guld støv og rød skovsyre. Eller brug fantasien 🙂
God fornøjelse
Bagekram
Frøken W
Ingen kommentarer endnu