Chokoladetrøffelkage med lyserødt pynt.

NØDDEDRØM MED GULD DRYS

img_0473

img_0474

Denne kage er sponsoreret og lavet i samarbejde med KiMs CHIPS.

I december fik jeg en udfordring fra KiMs om at bage en kage med nogle af deres produkter.
Det sagde jeg selvfølgelig ja til, og her er resultatet.

Nøddebund :
130 g nøddemix fra Kims
145 g sukker
4 1/2 æggehvide
1 tsk vaniliesukker
1 tsk bagepulver

Sådan gør du:
Rist nødderne i ovnen 7 – 10 min ved 200 grader
Køles af og blendes fint
Kom vaniliesukker og bagepulver i de blendede nødder og rør rundt
Pisk sukker og æggehvider til en sej marengs
Vend forsigtigt lidt marengs i nødderne lidt efter lidt.
Kom det i en 22 cm kageform med løs bund på bagepapir
Bages 25 – 30 min på 175 grader

Chokolade ganache:
150 g peanuts mælkechokolade fra KiMs
2 dl piskefløde

Sådan gør du:
Hak chokoladen fint
Varm fløden op til lige under kogepunktet
Hæld fløden over det hakkede chokolade og rør til den er smeltet.
Sættes på køl til den begynder at sætte sig
Hæld den derefter ovenpå den afkølet nøddebund
Stil kagen på køl til mousse bomben er klar

Chokolademousse:
150 g nøddemix chokolade fra KiMs
5 dl piskefløde
2 bl husblas
1 tsk vaniliesukker

Sådan gør du:
Kom husblas i en skål med koldt vand og lad det stå 10 min
Hak chokoladen meget fint (da der er nødder i)
Kom det i en skål med vaniliesukker og rør rundt
Varm fløden op til lige under kogepunket
Hæld det over chokoladen og rør til det er helt smeltet.
Vrid husblas fri for vand, og rør det i til den er hel jævn.
Kom det i køleskabet og køl det ned til det er helt koldt (ca 3 timer)
Pisk moussen til en let skum
Kom moussen i silikone formen (Jeg har brugt én 16 cm mousse bombe)
Lad den fryse i ca 3 timer eller meget gerne natten over

Pynt:
Ta´ Mousse bomben ud af formen og placer den midt på nøddebunden
Pynt som du synes og brug fantasien eller gør som her
Hakkede peanuts fra KiMs
Blåbær med guldstøv
Små marengs
Rød skovsyre
Crispo kugler fra KiMs
drys af guldstøv

Rigtig god fornøjelse og skriv endelig herunder hvis I har spørgsmål 🙂

Bagekram fra
Frøken W

img_0360 img_0362

img_0477

img_0476

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladetrøffelkage med lyserødt pynt.