HALLOWEEN MUMIE COOKIES

Brainchild – Perfekt vægdekoration til hjemmet


Indeholder reklamelink.
Der er flere billeder nederst i dette indlæg.

Jeg går, som de fleste ved, rigtig meget op i boligindretning og tænker meget over hvad jeg sætter ind i mit hjem, og i særdeleshed op på mine vægge. Jeg har, fra første gang jeg så de flotte plakater været ret så begejstret for Brainchild, og deres helt fantastiske måde at genskabe de flotteste design klassikere på. I kan læse mere om Brainchild her.
Det startede i 2016 med ægget, koglen, svanen, myren, og bamsen, og siden er der kommet flere til.
Jeg har haft de smukke plakater hængende i mit hjem lige fra starten.

Hos Brainchild tager de ordene helt bogstaveligt og følger de danske designklassikere tilbage til originalen – tilbage til de ord, der inspirerede formgivningen. Derfor har de også navngivet deres plakatserie ‘Original’.
Plakaterne fås med flere forskellige baggrundsfarver og i 4 forskellige størrelser. Deres plakater fås i 2 stilarter – De klassiske plakater og i en udgave som streg. På øverste billede herunder ser i de seneste 3 nyheder i deres klassiske plakater.

Jeg lever jo i en lidt sort, grå og hvid verden med et tvist af lyserød. Så derfor er jeg glad for, at mange af dem fåes i sort/hvid, og så elsker jeg selvfølgelig den lyserøde myre. Udover de farver er de også lavet i mange smukke farver, for jer der synes der skal være knald på farverne. Så der er virkelig mange muligheder, hvis I skal have lidt nyt til væggene. I kan se hele udvalget her.

Jeg har de smukke plakater hængende flere steder i mit hjem, for jeg kan godt lide, at der er en tråd gennem hele huset. I kan finde det hele hos Brainchild.dk, og deres plakater forhandles i mere end 40 butikker rundt i Danmark.

Jeg har gennem tiden taget en del billeder med Branchilds smukke plakater i mit hjem. I kan se dem herunder.

Håber I har fået lidt inspiration ved at kigge med her 🙂

Kys fra
Frøken W

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALLOWEEN MUMIE COOKIES